Látogass el FACEBOOK oldalunkra is! 

FACEBOOK  

Bemutatkozás

A Formance több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező, faipari gépek forgalmazásával foglalkozó cég. 1998-ban egy  fiatal, lelkes, elhivatott faipari mérnökcsapat célja az volt, hogy egy olyan egyedi koncepciót és irányvonalat alakítson ki a hazai faipari piacon, amely egyedülálló gondolkozásmódot képvisel, mellyel nemcsak gépeket, termékeket, hanem egyedi megoldásokat is kínál Ügyfeleinknek.

Az innováció a mindennapi életünk része, elkötelezettek vagyunk a korszerű, nemzetközi technológiák, gépek, berendezések iránt, és célunk, hogy elsőként ismertessük meg a világújdonságokat Önnel!
Megoldásokat kínálunk komplex szolgáltatás formájában, hiszen arra törekszünk, hogy magas színvonalú szakmai hozzáértéssel, rugalmassággal, kedvező finanszírozási lehetőségekkel Ügyfeleink igényeinek meg tudjunk felelni.

Biatorbágyi telephelyünkön, közel 2000 m²-en várjuk Önt folyamatosan bővülő bemutatóteremmel, új és használt gépek figyelemre méltó választékával. A berendezések többsége, üzem közben is kipróbálható!  Faipari használt gépek rendkívüli választékát a Zsámbékon található 2000 m²-es raktárunkban tekintheti meg.

Építsünk egymásra a biztos siker érdekében: Gondolkodjon Formance-ban!