Látogass el FACEBOOK oldalunkra is! 

FACEBOOK  

Minőségpolitika

Letölthető : Minőségpolitika.pdf

MINŐSÉGIRÁNYíTÁSI KÉZIKÖNYV                                                                                                   FEJEZET: 2

VEZETŐI ELKÖTELEZETTSÉG

2.2. MINŐSÉGPOLITIKA

Szervezetünk eredményes és hatékony munkájának érdekében kiemelkedően fontosnak tekintjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését.

Ezzel összhangban a szervezet

MINŐSÉGPOLITIKÁJÁT

az alábbiakban fogalmazom meg:

A szervezet sikeres és eredményes működéshez, a piaci pozíció megőrzéséhez és bővítéséhez
elengedhetetlen, hogy a vevők igényeit kielégítő, egyenletes, jó minőségű munkát végezzünk.

Folyamatosan törekszünk a Társaságunk piaci helyének megerősítésére. Ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményének megfelelő minőségirányítási rendszert működtetünk, amely garantálja a kereskedelmi tevékenységünk egyenletes minőségét, a folyamatos tökéletesítést, ezáltal vevőink elégedettségét.

A változó igények szoros követése érdekében minden partnerünkkel folyamatos kapcsolatot tartunk fenn.

Kölcsönös elégedettségen nyugvó, hosszútávú kapcsolatot kívánunk kialakítani mind azokkal az alvállalkozókkal, akik azonosulnak a Társaságunk minőségi célkitűzéseivel.

Vevőink számára biztosítjuk az előírt határidők betartását, a tartós együttműködést feltételező árpolitikát.

Kiemelt figyelmet fordítunk a nyilvánosság hiteles tájékoztatására, a döntéseink előkészítése során az érintettek igényeinek, elvárásainak és véleményének megismerésére.

Mind ezekkel összefüggésben folyamatosan karbantartjuk és fejlesztjük a társaságunk eszközállományát, és gondoskodunk a munkatársak rendszeres továbbképzéséről. A szervezet minden munkatársával szemben elvárjuk, hogy a minőségpolitika ismeretében tudásának legjavát adja.

A vezetés elkötelezi magát a minőségirányítási rendszer folyamatos tökéletesítése iránt, ennek érdekében rendszeresen értékeli a kitűzött célok megvalósulását, és újabb célokat jelöl meg, mindezt a Társaság munkatársainak tájékoztatása mellett.

Kelt: Biatorbágy, 2018. április 10.

 

                                                                                                          Endrédi Rolland  

                                                                                                         Ügyvezető igazgató